Muuttopäivä on usein hektinen ja kiireinen, mutta loppusiivouksen jättäminen ammattilaisen huoleksi voi vähentää stressiä ja helpottaa muuttoprosessia. Loppusiivous sisältää kattavan kodin perusteellisen siivouksen, johon kuuluu muun muassa uunin sisäpuhdistus ja lattiakaivojen hiusten poisto.

Jos haluat varmistaa, että uusi kotisi on moitteettomassa kunnossa muuttopäivänä, voimme siivota sen samana päivänä ennen muuttolaatikoiden saapumista.

Muuttoon liittyvän siivouksen yksityiskohtaisempi kuvaus:

Sisäänkäynti: Puhdistamme oven ja muut pinnat huolellisesti, ja imuroimme sekä pesemme lattiat.

Keittiö: Puhdistamme kaikki kodinkoneet perusteellisesti, myös jääkaapin sisäpuolen ja -ulkoapuolen. Lisäksi puhdistamme hyllyt ja muut pinnat, ja imuroimme sekä pesemme lattiat.

Olohuone/makuuhuone: Puhdistamme kaikki ovet, tasot ja pinnat tarkasti, ja imuroimme sekä pesemme lattiat. Puhdistamme myös mahdolliset koriste-esineet ja peilit.

Kylpyhuone: Pesemme ja desinfioimme wc-istuimen ja pesualtaan huolellisesti. Puhdistamme kaikki pinnat, lattiakaivot ja laatoitukset, ja imuroimme sekä pesemme lattiat. Puhdistamme myös mahdollisen saunan perusteellisesti.

Voit myös tilata ikkunanpesupalvelumme, joka sisältää ikkunan sisä- ja ulkopuolen puhdistuksen sekä ikkunan karmit, puitteet ja verhot.

Ammattilaisemme huolehtivat siivouksesta tehokkaasti ja ammattitaitoisesti, jotta voit keskittyä muuton järjestelyihin ja uuden kodin sisustamiseen.

Toimistot

Ravintolasiivous

AirnBsiivous

Jätä puhelinnumerosi, soitamme sinulle 15 minuutin kuluttua